Super Chocolate Cake

11/03/2015

   
This cake I made 4 anniversary with my boyfriend! He was my lover just sweet and chocolate. I stopped on a variant of chocolate cake with chocolate cream.
Этот торт я приготовила на 4 годовщину с моим парнем! Он у меня любитель всего сладкого и шоколадного. Остановилась я на варианте шоколадного торта с шоколадным кремом.

For a diameter of 26 cm /Для формы диаметром 26 см 

For cakes we need / Для коржей нам понадобится :

  • flour - 250 gr.
  • Salt - 1 tsp
  • sugar - 300 gr
  • soda - 1.5 tsp
  • Cocoa - 55 c.
  • butter - 60 gr.
  • Milk - 250 ml.
  • Eggs - 2 pcs.
  • vanilla or vanilla sugar - 1 pack.
  • vinegar (to extinguish the ash)
  • мука - 250 гр.   
  • соль - 1 ч.л.
  • сахар - 300 гр
  • сода - 1,5 ч.л
  • какао - 55 гр.
  • сливочное масло - 60 гр.
  • молоко - 250 мл.
  • яйца - 2 шт.
  • ваниль или ванильный сахар - 1 уп.
  • уксус (чтобы погасить соду

If there is no soda with vinegar, then you can use baking powder.

Если нет соды с уксусом тогда можно использовать разрыхлитель.

Cooking / Приготовление:

Connect the flour, baking soda, salt, sugar and cocoa.
Add 2 eggs, soft butter, vanilla, milk and vinegar.
All the mix, then whisk with a mixer.
The shape of the lubricating oil. Bake 50 - 60 minutes at 180 degrees.

Соедините муку , соду , соль , сахар и какао . 
Добавляем 2 яйца, мягкое сливочное масло, ваниль, молоко и уксус. 
Все смешиваем,затем взбиваем миксером.
Форму смазываем маслом. Выпекаем 50 - 60 минут при 180 градусах.

While the cakes are baked - we do cream
Пока коржи пекутся - делаем крем.

For the cream will need / Для крема понадобится :

  • Sour cream 20% - 400 gr.
  • powdered sugar - 100 gr.
  • Cocoa - 50g.
  • flavor to taste
  • thickener cream - 1 pack.
  • сметана  20 % - 400 гр.
  • сахарная пудра - 100 гр.
  • какао - 50 гр.
  • ароматизатор по вкусу
  • загуститель сливок - 1 уп.
All combine and beat with a mixer 5 minutes until thick. We send in the refrigerator for 15 to 20 minutes.During this time the cakes are ready, and we need them to cool.

Все соединяем и взбиваем миксером минут 5 до загустения. Отправляем в холодильник на 15- 20 минут.
За это время коржи уже готовы и нам надо их остудить.

Now you can prepare the glaze /Теперь можно готовить глазурь

I bought in the store a mixture of DR.Oetker
It should simply be diluted with water to the desired consistency. Warning, it thickens very quickly and we do not need it.  

Я купила в магазине смесь от DR.Otker
Ее надо просто развести с водой до нужной консистенции. Внимание,она очень быстро густеет а нас этого не надо.

Decor /Декор
For decoration I bought 2 packages of M & M and chocolate rolls.


Для декора я купила 2 упаковки M&M и шоколадные трубочки.

Putting the cake / Собираем торт

I got 2 cakes! Lower grease cake sour cream is very thick layer of almost more than half. Done! Remnants of cream cakes coated with the sides, otherwise the tube will not stay! When the cream smeared "with adhesive" tube, then be sure to tie a ribbon to the tube tightly prikleilis.Dalshe pour the icing on the cake top, until the frosting is not cooled quickly decorate the cake M & M, so they stuck tightly. In the center of my bar LION. The cake is ready, send in the refrigerator overnight !.



У меня получилось 2 коржа! Нижний корж смазываем сметанным кремом очень густым слоем,почти больше половины. Готово! Остатком крема обмазываем коржи по бокам,иначе трубочки держаться не будут! Когда намазали кремом " клеем " трубочки,после обязательно перевяжите ленточкой чтобы трубочки плотно приклеились.Дальше выливаем глазурь на верхний корж,пока глазурь не остыла быстро украшаем торт M&M ,чтобы они плотно пристали . В центре у меня батончик LION. Торт готов,отправляем на ночь в холодильник!.


Bon Appetit! Приятного аппетита!












You Might Also Like

0 comments

Follow by Email